Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 23 de setembre del 2012

El conjunt dirigit per Raül Rivas va mostrar una bona imatge en el triangular disputat a Huesca on va empatar amb l’equip local (16-16) i va superar el Dominicos de Zaragoza (13-14)
Imatge d'arxiu d'un partit de la passada temporada
El Club Handbol Pardinyes està ultimant la seva preparació abans de començar la Lliga. Ahir, el conjunt lleidatà va disputar els dos últims compromisos de pretemporada amb un triangular disputat a Huesca. Els de Raül Rivas es van enfrontar al Dominicos de Zaragoza i al BM Huesca B.

El primer partit, contra l’equip de Zaragoza, va mostrar a un Pardinyes amb molt dinamisme i una bona defensa. Els groc i negres van sortir molt endollats al partit, amb gran encert atacant i amb una defensa 3-2-1 que va incomodar molt al Dominicos. D’aquesta manera, els lleidatans van marxar molt aviat 4 a 10 en el marcador. Amb aquesta diferència de gols, els conjunt dirigit per Raül Rivas i Víctor Pere es va dedicar a gestionar el resultat i ha provar coses. L’experiment, però, no va sortir gaire bé ja que el Dominicos va aconseguir retallar distàncies fins acabar els 30 minuts de joc a un gol de diferència (13-14)

En el segon partit, aquest de dos parts de 20 minuts, els lleidatans es van enfrontar al BM Huesca B. Aquest enfrontament va ser més igualat. En la primera part, el Pardinyes, amb defensa 6-0, va imposar-se per 7 a 8. A la represa, els lleidatans van aguantar la distància en el marcador fins al final, quan guanyant de dos gols a falta de dos minuts, dos atacs desaprofitats van acabar passant factura. El Huesca B va gestionar bé les seves últimes ofensives i va igualar el partit (16-16).

Tot i la mala gestió dels finals dels dos partits, el Pardinyes surt amb una lectura molt positiva del triangular. “Hem tingut moments de molt dinamisme”, va declarar el tècnic del primer equip, Raül Rivas. L’entrenador no va valorar malament els finals de partit. “És normal, són partits amb molts canvis, estem en pretemporada”. Rivas va finalitzar dient que “estem contents, hem jugat contra equips que a priori estan per damunt”.

El conjunt lleidatà, que es presentarà davant de la seua afició el pròxim dimarts en el descans del gran partit que enfrontarà al Barça B i al Balonmano Huesca, tindrà dues setmanes d’entrenaments abans d’obrir la competició el 6 o 7 d’octubre a Mataró.