Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 16 de setembre del 2012

L’equip dirigit per Raül Rivas no va poder superar als barcelonins per poder passar pàgina de la derrota de divendres davant del Vendrell (22-18) 

L’handbol Pardinyes va sumant minuts en aquesta pretemporada. Aquest cap de setmana, el conjunt dirigit per Raül Rivas va tenir doble treball. El divendres es va desplaçar a la capital del Baix Penedès per enfrontar-se a l’Handbol Vendrell. El conjunt lleidatà va sortir derrotat per 22 18. Sense 24 hores de descans, ahir, els groc i negres es van enfrontar a l’Handbol Sant Quirze B al Pavelló Municipal de Pardinyes. El primer partit dels lleidatans com a locals va finalitzar amb empat a 24. 

El Pardinyes va afrontar el partit de Vendrell amb ganes i il·lusió. Les bones sensacions obtingudes el passat cap de setmana, després de disputar un triangular a Alcarràs, va fer que els de Rivas sortissin molt concentrats davant un equip de 1ª Nacional. Finalment, però, els locals es van emportar el partit per 22 a 18. 

Ahir, amb un matx molt igualat, el Pardinyes va empatar a 24 davant de l’Handbol Sant Quirze B. L’enfrontament, al Pavelló Municipal de Pardinyes, va servir per continuar agafant el ritme de competició i comprovar l’adaptació de les noves incorporacions. El més nouvingut, Rubén Tardio, que prové de Mataró, no va poder jugar el partit ja que solament ha completat una sessió d’entrenament amb el grup. 

El tècnic del conjunt lleidatà està “content amb el grup”. Rivas considera que “afrontar aquestos partits amb la càrrega física dels entrenaments és difícil”. Tot i la derrota de divendres, el nou entrenador creu que “la progressió és bona, a més, encara falta gent per completar el grup”. El lleidatà també va parlar dels nous “tindran temps per adaptar-se, estan força cansats i encara ens queda molt a tots”, va finalitzar dient. 

La nota negativa d’aquesta setmana la va protagonitzar Javier Alegre, que es va lesionar en un entrenament i té un esquinç de tercer grau que el mantindrà fora de les pistes durant un temps.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //