Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimecres, 26 de setembre del 2012

El Pavelló Municipal de Pardinyes es va quedar petit per veure l’amistós entre el Balonmano Huesca i el Barcelona B, que va servir per presentar el primer equip del CH Pardinyes 
Imatge de la presentació del primer equip del CH Pardinyes al descans de l'amistós (Foto: CH Pardinyes)
L’handbol té molta acollida a Lleida. Ahir, el Pavelló Municipal de Pardinyes es va quedar petit davant d’un partit d’alt nivell. El Balonmano Huesca, de la Lliga Asobal, i el filial del Barcelona Intersport, de la Divisió d'Honor Plata, van oferir un gran enfrontament marcat pels diversos canvis i proves dels dos conjunts, que encara estan buscant el seu màxim nivell. A més, l’enfrontament va ser la millor presentació per al primer equip del CH Pardinyes, entitat que va organitzar l’amistós. 

Sobre el parquet, els dos conjunts van ser molt intensos durant els 60 minuts. Les rendes per a cada equip van ser mínimes, fet que va dotar el partit de molta igualtat. Al descans el marcador assenyalava un 15 a 17 a favor del Barça B. A la represa, el Huesca va aconseguir apropar-se fins a empatar a 20, però uns bons atacs del filial blaugrana van tancar l’amistós amb el 29 a 31 final. 

Al descans d’aquest partit es va presentar al primer equip de l’entitat organitzadora, el Club Handbol Pardinyes, que enguany intentarà fer un bon paper a Primera Catalana. El públic assistent es va rendir a favor de l’iniciativa del club lleidatà, què, veient l’èxit obtingut intentarà repetir la temporada vinent. 

Fitxa tècnica: 

Balonmamo Huesca (29): Julio Rodríguez (p), Raúl Bartolomé, Lucas Abadía, Javier Ancizu, Joan Saubich, Abraham Rochel, Fernando Pérez (ps), Ibai Cano, Eloy González, Álvaro Ruiz, Daniel Montero, Marco Escribano, Rodrigo Corrales, Marco Mira, Carlos Grau, Gerard Espigol i Stanislav Demovic. 

Barcelona B Intersport (31): Ignacio Biosca (p), Johny Medina, Adrià Figueras, Victor Montoya, Oriol Rei, Guillem Lozano, Ignasi Admella (ps), Lluís Calvera, Marc Garcia Dieguez, Marco García Montolio, Victor Saez, Alberto Miralles i Michel Kazal.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //