Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 23 d’octubre del 2012

Les jugadores de Miroslav Vujasinovic van sumar la seva tercera victòria de forma clara i continuen a les posicions capdavanteres de la Lliga Catalana

Imatge d'un atac de les lleidatanes en l'anterior partit de Lliga (Foto: Moisés Camuñas)
Tercera jornada de la temporada per l'equip sènior de l'Associació Lleidatana d'Handbol en la Lliga Catalana i tercera victòria incontestable. L'equip entrenat pel croat Miroslav Vujasinovic, s'enfrontava l’Handbol Tortosa, rival conegut donat que ambdues entitats s'havien enfrontat en patits amistosos en temporades anteriors. Les de les terres de l'Ebre, compten a les seves files amb Jessica Bertomeu i Jenifer Cornejo, jugadores que havien jugat amb l'Handbol Amposta (equip de la divisió d'honor plata femenina). Tot i això, el conjunt lleidatà, que presentava la baixa d’Imma Soto, no va tenir contemplacions del seu rival i va guanyar amb comoditat amb una bona segona meitat.

Les jugadores lleidatanes van arribar molt fredes a l'inici del matx, doncs la superioritat mostrada les primeres jornades del campionat, feien presagiar un còmode triomf de l'equip de l'Associació. És per això què, sabedores de tenir una defensa més poderosa, les lleidatanes van entossudir-se a practicar una defensa oberta amb la intenció de robar pilotes, cosa que va fer que les tortosines poguessin aconseguir gols clars en vàries fases de l'encontre.

Tot i això, l'atac de les lleidatanes era fluid, però les locals, amb molta empenta i coratge, no permetien que les lleidatanes marxessin en el marcador. No va ser fins als darrers minuts del primer temps que les blaves van realitzar un parcial de 2 a 6, que va començar a obrir escletxa en l’electrònic (15-19).

A la segona part, les lleidatanes van sortir més entonades. La defensa 6-0 oberta que s'havia muntat durant la primer part, va endarrerir-se fins la línia de sis metres, cosa que va fer que les tortosines baixessin el seu nivell en atac i poc a poc, les lleidatanes van anar augmentant el seu avantatge fins un màxim de 13 gols (23 a 38), en el minut 26 de la segona part.

Aquesta és la tercera victòria en tres partits de les blaves, que les situa a la part alta de la classificació, juntament amb el Granollers i el Molins de Rei, clars i autèntics favorits per a la disputa de la fase d'ascens a la Divisió d'Honor Plata Femenina. La propera jornada, visitarà la pista de l'11 de setembre el Salle Montcada Iste, un dels últims classificats, a les 20:15 hores.

HANDBOL TORTOSA (29): Paula Estorach (p.), Mireia Andreu, Jessica Bertomeu (2), Jenifer Cornejo (7), Aida Rieres (6), Núria Albacar (4), Maria Valldepérez (1), Paula Alcaide, Cinta Gisbert (2), Erica Sigüeza (5), Nerea Cardona, Marta Lliveria (2) i Gisele Ángel.

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (40): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (6), Maimouna Daou (1), Rocío Ruiz (1), Irama García (6), Irina Pop (5), Montse Escala (4), Emma Precup (12), Laia Ribalta, Lucia Pasamán (1) i Natàlia Caldés (5).

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 3 – 5 / 5 – 7 / 8 – 10 / 11 – 13 / 13 – 13 / 15 – 19 / 17 – 23 / 21 – 27 / 23 – 31 / 24 – 36 / 26 – 38 / 29 – 40.

ÀRBITRES: Gras Civit i González Batalla.