Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dilluns, 26 de novembre del 2012

Els de Raúl Rivas van derrotar al conjunt local amb gran efectivitat ofensiva i una bona defensa. Els lleidatans es mantenen com a líders sense haver cedir cap derrota
Imatge dels jugadors de l'Handbol Padinyes reben unes indicacions (Foto: Joan Mor Villanueva)
El Club Handbol Pardinyes Lleida va aconseguir ahir una victòria molt treballada a la pista del Sant Quirze B, en la vuitena jornada de la Primera Catalana Sènior Masculina. El conjunt lleidatà, que encara no coneix la derrota aquesta temporada, va dominar gairebé tot el matx gràcies a una gran intensitat defensiva i un bon encert anotador. El conjunt del Vallès Occidental va plantar cara durant el primer quart d’hora de joc. A partir d’aquí, el conjunt lleidatà va manar en el marcador fins a sumar una nova victòria. Javier Alegre va tornar a l’equip després de la lesió que va patir a l’inici de temporada.

El partit va començar dominat pels visitants. En el minut 6, els lleidatans van marxar tres gols per damunt de l’Handbol Sant Quirze, que no es trobava còmode sobre el parquet. Després de l’inici nefast, el conjunt local es va reordenar i va aconseguir igualar el marcador al voltant del minut 12. Tot i les baixes de Paco Serra, Rubén Tardio, Xavi Escarp, Albert Pedra i Sergio Martín, el Pardinyes va demostrar, com en moltes ocasions aquest curs, el nivell equilibrat de la plantilla i no van acusar les baixes. A partir del minut 15, els lleidatans es van fer amb el control del partit i van marxar en el marcador. El matx va arribar al descans amb un 9-14 favorable al Pardinyes.

A la represa, el conjunt lleidatà va mantenir la mateixa intensitat que en el primer temps i no va permetre que el Sant Quirze retallés la diferència. Veient el gran domini del seu equip, Raül Rivas va donar minuts a tots els seus jugadors per mantenir-los en un nivell competitiu alt. També va reaparèixer Javier Alegre, que va patir un esquinç de tercer grau durant la pretemporada, justament abans de rebre al Sant Quirze B al Pavelló Municipal de Pardinyes, on els dos conjunts van empatar a 24.

Finalment, el Pardinyes va aguantar en un bo estat físic i va superar amb comoditat al conjunt local per 23-30. Amb aquesta victòria, els lleidatans continuant liderant el seu grup sense haver perdut cap partit, solament han cedit un empat. Els de Rivas s’enfrontaran el pròxim dissabte al Sant Martí Adrianenc, segon classificat, al Pavelló de Pardinyes. Una victòria dels lleidatans suposaria començar a obrir forat amb els seus perseguidors.

Per altra banda, l’equip B del club va guanyar ahir a la pista del C.E. Vilanova i la Geltrú per 27-30. El conjunt lleidatà es col·loca a la part alta de la Tercera Catalana Preferent Sènior Masculina.

Fitxa tècnica:

HANDBOL SANT QUIRZE (23): Bosch (p.), Humet (2), Bernet (3), Madriles (2), Solé (1), Ezquerra (1), Antor (1), Carrillo, Rojas, Albert Miquel (4), Raúl Álvarez (1), Marc Álvarez (2), Heredia (5) i Alfonso (1).

CLUB HANDBOL PARDINYES (30): Jordi Soto (p.), Kelvin De León (5), José Delgado ‘Pipo’ (1), Abel Hervàs (1), Fran Pifarré (1), Eduard Pifarré (7), Jesús Velasco, Eloi Vidal (3), Marc Cortasa (3), Eric Carrera (4), Javier Alegre (3), Jordi Santacana, Joaquim Solans (2) i Álvaro Martín (p.s)

PARCIALS: 9-14 i 14-16.

ÀRBITRES: Josep Canovas i Pere Hernández.