Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 24 de desembre del 2012

El conjunt dirigit per Raül Rivas va superar al Club Joventut Handbol Mataró en l’última jornada del 2012 i es perfila com l’equip favorit per guanyar la Lliga
Imatge d'un partit del Pardinyes d'aquesta temporada (Víctor Martín Huerva)
El Club Handbol Pardinyes Lleida va demostrar el passat dissabte que continua sent el millor equip de la categoria. El conjunt lleidatà va superar per 34-29 a l’Handbol Mataró al Pavelló de Pardinyes en la dotzena jornada de la Primera Catalana Sènior Masculina. Els de Raül Rivas van començar la segona volta de la competició contra l’únic rival que els hi havia esgarrapat un punt. Per aquest motiu, els locals van començar molt endollats i no van deixar desenvolupar el joc dels del maresme.

El matx va començar amb un parcial de 5-0 en els primers 5 minuts. Aquest fet va provocar que els visitants anessin a remolc des del principi. La concentració dels lleidatans va ser màxima. Les ofensives d’homes com Eloi Vidal, Kelvin de León o Fran Pifarré van desarborar la defensa 6:0, i posterior 5:1, plantejada pels mataronins. El bon ritme inicial va fer que els reforços des de la banqueta agafessin molt aviat el ritme de partit. La primera part es va tancar amb un marcador de 18-11 favorable als lleidatans.

A la represa, un Mataró sense res a perdre es va llençar de cap en atac i va treure parcials molt positius. La defensa oberta dels visitants va generar dubtes a l'atac del Pardinyes. El marcador, però, no va perillar gràcies a les aturades dels dos porters locals. Finalment, el Pardinyes es va endur l’última victòria de l’any per 34-29.

El conjunt lleidatà tancar el 2012 líder indiscutible de la categoria sense haver perdut cap partit. Els jugadors descansaran fins el dia 2 de gener i el pròxim partit serà el dia 19 a la pista del Parets.

Per altra banda, l’equip B del club va guanyar al Club Esportiu Tortosa per 30-28. El conjunt lleidatà finalitza l’any cinquè de la Tercera Catalana Preferent Sènior Masculina.

Fitxa tècnica:

CLUB HANDBOL PARDINYES (34): Xavi Escarp (p.), Kelvin De León (5), José Delgado ‘Pipo’ (1), Fran Pifarré (5), Eduard Pifarré (3), Sergio Martin (1), Jesús Velasco (3), Eloi Vidal (10), Albert Pedra (2), Jordi Santacana, Quim Solans, Dani Sanjuan (4), Iñigo Fernández i Jordi Soto (p.s).

CLUB JOVENTUT HANDBOL MATARÓ (29): Martí Monras (p.), Gascon (1), Roca (1), Albareda, Ducable (1), Joan Valls, Chiva (2), Rodríguez, Camins (1), Bosch (10), Bernat Bonanusa (11) i García (2).

PARCIALS: 18-11 i 16-18.

ÀRBITRES: Juan Carlos Aguilera i Albert Almarza.